Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Ziel voor Vinyl's plaat van de week

Ziel voor Vinyl's plaat van de week

Artiest: Eefje de Visser
Album: Bitterzoet Live
Releasedatum: 2023

Terug naar onze moedertaal. Deze week kies ik voor de pas uitgebrachte plaat van Eefje de Visser. Op 1 december kwam dit pracht exemplaar uit op vinyl. Het gaat om een concertregistratie van haar album 'Bitterzoet' de Carré in Amsterdam van december 2022. Hier was ik zelf niet bij. Al zag ik haar tijdens deze tour wel live in De Roma in Antwerpen. Samen met mijn goede vriend Dries en onze vrouwen hebben we die avond een top avond beleeft. Wat mij betreft mag er dus snel een volgende tour aangekondigd worden en zeker als hier ook een nieuwe plaat tegenover staat!

Als nummer kies ik voor 'Ongeveer'. Dit is niet van haar album Bitterzoet, maar van 'Het Is'. Door dit nummer heb ik Eefje de Visser leren kennen en het blijft ook één van mijn favorieten nummers van haar. De versie van dit nummer is wel de versie die je op deze plaat kan horen. 

Geniet ervan zou ik zeggen!