Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Winnaars foto's kermis

Winnaars foto's kermis
Foto Hannah Plumot

We vroegen onze lezers om hun leukste foto's van op de kermis aan ons te mailen. Velen deden dit ook en we kunnen nu ook een uitslag meegeven.

Bij de publieksprijs ging het er erg spannend aan toe, vooral tussen nummers 1 en 2, die elkaar bitter weinig toegaven, maar uiteindelijk werd de foto van Hannah Plumot (bovenaan) de winnaar. Deze foto kreeg maar liefst 550 likes! Op de tweede plaats eindigde Evelyn van de Craen met 507 likes en derde werd Ellen Heylen met 328 likes. Proficiat aan allen, jullie ontvangen kortelings jullie prijs!

Bij de jury van 'De Lommelse Gazet' bestond ook grote overeenstemming, en ook daar eindigde Hannah Plumot, met dezelfde foto bovenaan, als primus. Tweede werd hier Gert Vriens en derde Zohra Wouters. Ook aan hen van harte proficiat en ook zij ontvangen kortelings hun prijs!

En voor degenen die nog één keer de kermissfeer willen herbeleven, hierbij de links naar de vele fotoalbums (maar liefst 10...) over deze Lommel-kermis die wij op onze facebook plaatsten de afgelopen week.