Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Wie is de beste/strafste Lommelse artiest? En wat het strafste Lommelse nummer?

Wie is de beste/strafste Lommelse artiest? En wat het strafste Lommelse nummer?

De 'Week van de Belgische Muziek' komt er weer aan, van 22 tot 28 januari. En ook in onze eigen stad wordt daar aandacht aan besteed. Zo kan je op zaterdag 3 februari in CC De Adelberg naar een concert 'Bar Belges', met een collectief van de beste Lommelse artiesten die Belgische songs brengen. En op zondag 4 februari kan je in datzelfde CC De Adelberg terecht voor een vinylbeurs 'Bar Vinyl', met uiteraard véél Belgische muziek.

Maar ook wij gaan aandacht besteden aan deze 'Week' en gaan proberen te achterhalen wie nu de beste/strafste Lommelse artiesten zijn... En ook welke de beste/strafste nummers er door die artiesten werden gemaakt. En hiervoor vragen we uw hulp... Bezorg ons de naam (of namen) van de artiesten uit onze stad die voor u de strafste artiesten en/of muzikanten zijn (solo of een band...), en ten tweede bezorg ons ook de titel(s) van de beste/strafste Lommelse nummers ever. Mail deze door aan lommelsegazet@telenet.be of plaats ze in de commentaar onder ons Facebookbericht hieromtrent.

Met Lommelse artiesten bedoelen we dus personen die van Lommel afkomstig zijn en/of er wonen. Indien het over een band gaat: een groep met minstens twee Lommelaren erin... En ook dit: uiteraard moet het ook gaan om artiesten die eigen nummers brengen, géén covergroepen of -artiesten dus, met alle respect voor hen, want ook in dit genre loopt er hier in onze stad héél wat talent rond!

Wij gaan al jullie suggesties bundelen en daarna mogen jullie stemmen, dé strafste artiest en het strafste nummer verkiezen dus!

Mailen kan tot 10 januari 20.00 uur en... u maakt zelfs kans op het winnen van enkele leuke prijzen indien u meedoet! En niet vergeten: graag zowel een artiest of band doorgeven (max 3) als een titel van een song (ook max 3).

Véél dank alvast voor uw bijdrage...