Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Whispering Sons - Image

Whispering Sons - Image

Artiest: Whispering Sons
Album: Image
Releasedatum: 2018

Het is al een paar keer voorbij gekomen in deze rubliek. Maar ik heb dus vier jaar een café (Bar-a-bas) gehad in Lommel. Muziek speelde hier altijd een centrale rol in. Zo organiseerde ik geregeld optredens. Vaste bands die jaarlijks voorbij kwamen waren o.a. Forest Mountain en Crowned Oaks. Mijn laatste avond op als barman kon dan ook niet anders dan nog een keer een gezellige avond zijn vol live muziek. De mannen van Crowned Oaks zorgden samen met Mosseljongen Villa en Dj Zonder Overgang voor een geweldige avond. Tijdens de set van Crowned Oaks werd ik nog even op het podium geroepen waarbij ze mij bedanken voor de toffe jaren in het café. En omdat een grote passie van mij muziek is, vonden de mannen dat ze niks anders konden geven dan een goeie plaat. En dat was deze plaat van Whispering Sons.

Een zeer geslaagd cadeau als je het mij vraagt! Telkens als ik de plaat hier thuis opzet komen er altijd fijne herinneringen naar boven van het café.

Geniet net als mij van dit prachtig nummer!

Bas WOUTERS