Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Wervelende show door dansschool Dvision

Wervelende show door dansschool Dvision

Dansschool Dvision organiseerde afgelopen weekend twee grote theatershows met als thema 'ALIVE' in cultuurcentrum De Adelberg, dit met veel aandacht voor de natuurelementen. De dansers van de vereniging hebben hier heel het dansseizoen naar toe gewerkt.

Met trots kon eigenaresse Daisy vertellen dat dit nu het vierde jaar is dat zij dansshows organiseert en ze probeert toch elk jaar samen met haar team de show een niveautje hoger te tillen. En dat lijkt ook nog te lukken ook nog, want het werd een wervelende show met een 160-tal dansers!

Dvision biedt verschillende lessen aan op drie verschillende locaties: Pelt, Lommel en Luyksgestel en dit in meerdere stijlen: hiphop, streetdance, girly hiphop, performance, kidsdance, 30+ hiphop, hiphop step aerobics, gymtrics…

Verder bieden zij ook leuke activiteiten aan buiten de danslessen namelijk: leerrijke workshops met professionele dansers, vakantie -kampen, openingsdansen voor bruidsparen, schoolworkshops, vrijgezellen workshops, noem maar op…

Neem zeker een kijkje op de website voor meer info en aarzel niet om contact op te nemen met deze enthousiaste bende, want ze staan klaar om alle mogelijkheden te bespreken!