Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

'Het Gezelligste Terras': laatste week om in te schrijven

'Het Gezelligste Terras': laatste week om in te schrijven

Lommel Leeft, Lommel Bruist, Lommel Swingt, en nog veel meer, en niet alleen in het centrum, maar van de Kolonie tot in Kerkhoven zijn er nog vele bruisende horecazaken die altijd voor de nodige ambiance zorgen. En als het dan goed weer wordt... dan zitten die terrasjes overal goed vol!

Maar welk terras is nu hét gezelligst? Welke horecazaak verdient het om voor op zijn minst voor één jaar de titel te mogen dragen van 'Gezeligste terras van Lommel'? Wij gaan daar naar op zoek in de maand juli. Alle klanten, alle Lommelaars, al onze lezers mogen hiervoor hun stem uitbrengen in juli.

Maar uiteraard gaan we eerst eens die horeca bevragen wie er wil meedoen met deze verkiezing... Dus: doe een mailtje aan lommelsegazet@telenet.be om u in te schrijven, en dan ontvangt u in juni het nodige promo-materiaal. En wat valt er te winnen? Belangrijkste is uiteraard de titel van 'Gezelligste terras van Lommel', maar we hebben nog wel enkele verrassingen in petto... De deelname aan deze 'wedstrijd' is trouwens volledig gratis! Aarzel dus niet en doe mee... café, brasserie, eetcafé, iedereen die wil meedoen, mag meedoen!