Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Welk Belgisch nummer wil jij horen?

Welk Belgisch nummer wil jij horen?

Ze zijn bekend! De 9 artiesten die deel uitmaken van de Lommelse band Bar Belges. Op 3 februari zullen ze de Week van de Belgische Muziek afsluiten met een show in de schouwburg van CC De Adelberg, met uitsluitend Belgische nummers. Bar Belges heeft nog één vraag voor jou: welk Belgisch nummer wil jij deze avond horen?

Bar Belges is een collectief van Lommelse topmuzikanten van alle leeftijden en genres. Onder leiding van Davy Deckmijn, trouwe gast van CCDA en drummer bij o.a. Zornik, speelt de band Belgische klassiekers of klassiekers in wording. Sofie Engelen breit de nummers aan elkaar met spannende verhalen over deze topnummers. Ontdek welke muzikanten spelen bij Bar Belges op de website van De Adelberg.

Welk Belgisch nummer wil jij horen?

Welke topnummers je die avond zal horen, blijft nog een verrassing. Maar één verzoeknummer mag het publiek kiezen. Welk Belgisch nummer wil jij horen op het concert van Bar Belges? Laat het ons weten via info@ccdeadelberg.be of via een privébericht op onze sociale media!

Week van de Belgische Muziek

Tijdens de Week van de Belgische Muziek bruist CC De Adelberg. De dag na Bar Belges kan je komen snuisteren in platenbakken op Bar Vinyl, i.s.m. Ziel voor Vinyl. Er zal live Belgische vinyl gedraaid worden en kinderen kunnen zich vermaken met een heleboel muzikale kinderanimatie.

Praktisch:

Za 03.02.24 - 20.15 uur – Bar BelgesZ0 04.02.24 - 11.00 tot 17.00 uur – Bar Vinyl

Tickets: www.ccdeadelberg.be – 011 399 699