Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Weer net niet voor Kattenbos Sport

Foto Jan Buyens

Wat jammer... De eerste overwinning van het seizoen leek vlakbij, want in de 90ste minuut stond het 3-2 voor de thuisploeg. Maar in blessuretijd scoorden de bezoekers uit Hamont dan toch nog de gelijkmaker en werd het dus 3-3. Nu is eerlijkheidshalve een gelijkspel misschien wel correct, maar toch... die van Kattenbos zouden het ook niet gestolen hebben!

De eerste helft was echt wel gelijkopgaand, met twee kansjes, één aan iedere zijde, in de eerste 10 minuten. Daarna scoorde eerst Kattenbos de 1-0 via (wie anders...) dan Nico Hoes, maar de Hamont 99 scoorde vrij snel de gelijkmaker in de 24ste minuut. En in de 42ste minuut werd het dan zelfs 1-2, meteen ook de ruststand.

Na de pauze werd het iets moeilijker voetballen omwille van de regen, maar toch kon Kattenbos in de 57ste minuut de 2-2 scoren via Mike Dierick. En het was erop en erover, want in de 72ste minuut scoorde Simon Fonteyn de 3-2. En deze stand stond de 90ste minuut ook nog op het scorebord, maar jammer genoeg was er op het einde één onoplettendheid en de bezoekers scoorden vlak voor affluiten de 3-3. En zo blijft Kattenbos voorlopig nog altijd zonder overwinning in Tweede Provinciale...