Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be
Weekend van de Klant ook in Lommel
Waarschijnlijk hebt u het ook wel gemerkt, want zowel gisteren als vandaag werd u in de meeste handelszaken extra in de watten gelegd, meestal met een kleine attentie erbovenop! Dit alles in het teken van het 'Weekend vande Klant', georganiseerd door UCM, UNIZO en Comeos. Het weekend brengt jaarlijks tienduizenden handelaars en consumenten samen in heel België en zet de cruciale rol van de handel- en dienstensector in de kijker.
Wij verzamelden een aantal foto's, heb u er zelf ook nog, dan mag u die steeds doormailen!














Meerdere fotografen
Artikel delen
Volg ons op Social Media
Nieuws insturen
Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be
Lees meer over Ondernemen
Eigenhandig wil creatieve makers een plek geven om zichtbaar te worden
Eigenhandig opent binnenkort in Lommel en biedt creatieve makers de kans om hun werk te verkopen, te creëren en op te slaan in een inspirerende omgeving. De initiatiefnemers willen een laagdrempelige plek creëren waar ambacht en creativiteit zichtbaar worden. Een bijzonder initiatief, zeker ook met het oog op de '
Heropening Alma-Carrefour
Vanochtend werd een volledig opgefriste Alma-Carrefour heropend. En het mag gezegd: het oogt allemaal best wel een stuk frisser en moderner... Missie geslaagd zouden we zeggen!
Dag van de Ambachten 2025 bij goudsmid Sohl
Als erkend ambacht doet goudsmid Sohl voor de 9 de keer het atelier open! Kom en ontdek de wereld van het goudsmeden. Hoe worden juwelen gemaakt? Wat is solderen, hameren, polijsten. Je komt het te weten aanstaande zondag 16 november doorlopend van 12 tot 18 uur bij goudsmid Sohl @ de
25 miljoen blikken pepermuntjes rollen in Lommel van de band
Kizandy, het Amerikaanse merk van snoepgoed, heeft in Lommel de eerste Europese productielijn geopend. Bedoeling is om hier elk jaar 20 tot 25 miljoen blikjes met suikervrije pepermuntjes en 'sours' te gaan produceren.
De nieuwe snoepjeslijn maakt pepermuntjes en zure muntjes, ook wel ‘sours’ genoemd. Ze worden verpakt
Cuchara én Cocotte doen het uitstekend in nieuwe Gault&Millau gids
Voor een publiek van meer dan 2.000 restauranthouders, journalisten en partners onthulde Gault&Millau vanavond de 23ᵉ editie van de Belux Gids. In 2025 bezochten de anonieme inspecteurs de beste restaurants van België, wat resulteerde in een gids met meer dan 1.340 adressen, waaronder 154 nieuwkomers en