Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Week van de Opvang: kinderbegeleiders in de bloemetjes

Van 9 tot en met 15 oktober 2023 vieren we 'Week van de Kinderopvang'.
Dit jaar willen we iedereen in de schijnwerper zetten die bijdraagt aan de kinderopvang!
In Lommel plaatsen ze hen deze week extra in de bloemetjes. Als dank voor hun dagelijkse en enthousiaste inzet werden de medewerkers extra verwend met een leuk cadeautje, hen persoonlijk gebracht door schepen Vanderkrieken.

Heel wat Lommelse ouders doen bijna dagelijks een beroep op de kinderbegeleiders van de verschillende opvanginitiatieven. Dagelijks worden ze toevertrouwd met ons meest kostbare bezit en maken ze zo deel uit van die eerste belangrijke 1000 dagen van een kind. Zo bouwen ze vanuit de kinderopvang mee aan onze toekomst.

Van 9 tot en met 15 oktober 2023 vieren we Week van de Kinderopvang. Een uitgelezen moment om alle medewerkers in de kinderopvang - tewerkgesteld of aangesloten bij - een lokaal bestuur, in de bloemetjes te zetten. Of waarom niet meteen alle kinderbegeleiders op het grondgebied van jouw gemeente een persoonlijke ‘dankjewel’ te bezorgen?

Dit jaar kiezen we voor het thema “Bedankt Sterkmakers”. Met dit veelzeggende thema willen we elke medewerker van en uit de kinderopvang laten schitteren.

We richten met veel trots de spotlight op hen. Voor deze machtige mannen en vrouwen is geen taak te veel of geen klus te groot om elk kinderhart te doen smelten. Van creatieve duizendpoot die in een handomdraai de speelhoek in een nieuw thema giet, van sympathieke en goedlachse verschijning die elk kind de warmste zorgen biedt, tot de handigste Harry die elke ochtend iedereen met de grootste glimlach verwelkomt.

Elk kind in Vlaanderen en Brussel krijgt door deze Sterkmakers een warme start in het leven waarbij ze kunnen spelen, leren én groeien. Van de eerste voorzichtige stapjes, tot ze met vrolijke sprongen de wereld kunnen ontdekken. Dat verdient een applaus!