Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Walk/run en BBQ op sponsordag Sam de Visser

Walk/run en BBQ op sponsordag Sam de Visser

Op zondag 2 juni aanstaande is er aan en in De Soeverein een sponsordag voor ons Lommels zwemtalent Sam de Visser. In de voormiddag kan u participeren (of gewoon komen kijken en steunen...) voor een walk/run, dit tussen 10 en 12 uur. U kan dit individueel doen, ofwel in groep vertrekken vanaf 11 uur. En in de namiddag, vanaf 13 uur kan u in Den Dribbel terecht voor een uitgebreide BBQ. Inschrijven hiervoor wél vóór 28 mei!!! Dit kan via de website van Sam.

Sam De Visser nog voorstellen, is waarschijnlijk niet meer nodig, maar toch nog even héél kort: Sam was als kind voetballer, maar competitie spelen met een prothese was niet mogelijk en dus hing hij zijn voetbalschoenen aan de haak. Dat vindt hij tot op vandaag jammer. Met zwemmen vond hij wel een nieuwe liefde. Sinds zijn achtste is Sam de Visser gepassioneerd door zwemmen. De 100 meter vlinderslag en de 400 meter vrije slag zijn de lievelingsnummers van de tiener uit Limburg.

Sam zwemt bij de Lommelse Waterbengels (LWB), een VZF-club, en komt in de competities uit in de klasse S9, SB8 en SM9. Sam heeft namelijk een rechterbeen dat zich niet volledig ontwikkelde en onderging ook een amputatie. Hij heeft ondertussen zijn droomt waargemaakt, nl. een deelname aan de Paralympische Spelen in Parijs dit jaar.

De WALK/RUN

Deze wordt georganiseerd in samenwerking met atletiekclub DALO. Er is een gezamenlijk vertrek om 11 uur aan de Soeverein, maar individueel tussen 10 en 12 uur is eveneens mogelijk. Er zijn 3 afstanden: 3-6-10 km

Place to be :  Cafetaria Den Dribbel in De Soeverein
Inschrijven kan tot en met 2 juni.

BBQ

Sam zwom de tijdslimiet voor deelname aan de Paralympische Spelen in Parijs.
Steun hem in de aanloop naar die fantastische uitdaging en neem deel aan zijn sponsordag op 2 juni!
Organisator :  GehandicaptenSportVereniging Toekomst

Place to be :  Cafetaria Den Dribbel in De Soeverein. Inschrijven kan tot en met 28 mei via de website van Sam.