Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Vernieuwde school Lommel-West geopend

Vernieuwde school Lommel-West geopend

Gisterenavond werd de vernieuwde schol van Lommel-West officieel ingehuldigd. Het heeft enige tijd mogen duren (18 jaar...) maar vandaag was het dan eindelijk zover! Een nieuw kleutergebouw, nieuwe sporthal én een vernieuwd administratief gedeelte op deze site.

Het is een veilige en moderne leeromgeving geworden voor de allerkleinsten en een plek waar sport en beweging centraal staan voor de leerlingen. De voorzitter van het schoolbestuur, Ludo Vander Mierde, gaf een overzicht van het lange traject dat werd afgelegd, en had ook een dankwoord voor de vele helpende handen, zoals het lokale bestuur, de vrijwilligers, de architect, het studiebureel en goede aannemers zoals IB project, Gielen en Camps.

Uiteraard werd ook directeur Renke Bots in de dankwoorden betrokken... Ook aanwezig bij deze plechtige gebeurtenis waren Katrien De Veuster van het Katholiek Onderwijs Vlaanderen net zoals al de directeurs van het katholiek onderwijs in onze stad en ook juf Mimi, gepensioneerde Bosjuf, die een bijzonder mooi kunstwerk had gemaakt... Uiteindelijk viel burgemeester Bob Nijs de eer te beurt om de school officieel te openen.