Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Véél deelnemers aan Sportkicks vandaag

Véél deelnemers aan Sportkicks vandaag

Vandaag vond de jeugdsporthappening Sportkicks plaats in De Soeverein. Voor deze activiteit kwamen 340 jongeren vanaf 7 jaar uit Pelt, Hamont-Achel, Hechtel-Eksel en Lommel opdagen voor een ganse dag sportplezier.
Meer dan 30 verschillende sporten, waaronder basket, rugby, badminton, tafeltennis, laserschieten en nog veel meer konden beoefend worden, en ook was er een klimmuur.

Er konden ook medailles behaald worden vandaag, dit voor 'Doe mee met VIP2024' waarmee de kids met hun school, sportclub of gemeente/stad naar de Olympische Spelen kunnen gaan.

De Vlaamse topsporters die straks schitteren op de Spelen worden onze 'vips', onze Vlamingen in Parijs. Het is onder die VIP2024-vlag dat zij heel Vlaanderen op sleeptouw nemen en uitdagen om zelf te sporten en te bewegen. Door de sportieve uitdagingen van de campagne aan te gaan, kunnen alle Vlaamse scholen, lokale besturen en sportclubs meedingen naar de titel 'VIP2024-school', 'VIP2024-gemeente/stad' en 'VIP2024-sportclub'.

Misschien kaap jij met je school, sportclub, stad of gemeente wel de hoofdprijs weg en mag je mee naar Parijs met onze VIP2024-bus. 

Meer info kan je vinden op de website van Sport Vlaanderen.

Nu méér foto's op onze Facebookpagina...