Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Update wegenwerken

Update wegenwerken
Foto Stad Lommel

De Rijksschoolstraat is terug open voor alle verkeer. De weg is heringericht om een veiligere schoolomgeving te creëren aan XCL Eigenwijs, inclusief onthardingen met wachtruimte en fietsstalplaatsen voor ouders. Het aanbrengen van de nodige wegmarkeringen in deze en omliggende straten is weersafhankelijk, en volgt dus later. Op de voetpaden ligt er momenteel nog zand. Dat moet op natuurlijke wijze tussen de voegen glijden om de paden te verstevigen. Je mag er dus gerust over wandelen.

Nog in het kader van de veilige schoolomgevingen wordt er op de Heide intussen ook (terug) volop gewerkt aan de herinrichting van de weg, ter hoogte van WICO en Den Heuvel Warande. Hierbij zijn de kruispunten van de Heide met de Koning Albertlaan en de Mosstraat afgesloten tot begin maart.

Ook in Werkplaatsen wordt er vanaf de week van 5 februari (o.v.) verder gewerkt aan een veilige omgeving voor de kinderen van Lommel-West. Daar zijn tot midden maart de kruispunten van de Martinus van Gurplaan met de Brasemstraat en de Dalstraat afgesloten.

Meer info over deze werken en de omleidingen: www.lommel.be/schoolomgevingen