Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

TVL-vertellingen met Steven Goegebeur aan molen gaat door

TVL-vertellingen met Steven Goegebeur aan molen gaat door

Morgenavond - woensdag 26 juli vanaf 19.00 uur - kan u aan de Leyssensmolen in Kattenbos terecht voor TVL-vertellingen met comedian Steven Goegebeur. Het wordt een avond vol humor, plezier en ambiance. Breng wel je eigen stoeltje of stranddeken mee. En als jij een zakdoek meeneemt om je lachtranen weg te geven, zorgt Brouwerij Martens voor een gratis Sezoens-biertje om je lachspieren af te laten koelen!

Zonet heeft TVL trouwens beslist om de vertellingen morgenavond buiten, aan de Leyssensmolen dus, te laten doorgaan. Want weerman Ruben Weytjens meldt het volgende: "Woensdag is het eerst wisselvallig met volgens de laatste berekeningen vooral tussen 12 en 15 uur kans op één of meerdere buien. In het tweede deel van de namiddag komt er steeds meer ruimte voor de zon. Er volgt een droge avond."

Na de humor van Erhan Demirci en Jade Mintjes uit vorige edities goed gesmaakt te hebben, is ditmaal Steven Goegebeur aan de beurt. Hij is een publieksspeler; interactie met de toeschouwers is voor hem vanzelfsprekend. Samen met het publiek maakt hij er keer op keer een onvergetelijke avond van. Zijn motto: “Iedereen moet na mijn comedyshow opgelucht, vrolijk, blij en met pijnlijke buikspieren van het lachen naar huis gaan.” Volgens Steven zou een goede comedyshow ‘door de ziekenkas moeten terugbetaald worden’. Dat belooft!