Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Win tickets voor Isolde Lasoen in CC De Adelberg

Win tickets voor Isolde Lasoen in CC De Adelberg
Foto (c)Piet Stellamans

Oh Dear! Je maakt kans op gratis tickets voor Isolde Lasoen in CC De Adelberg.

Zaterdag 23 maart stelt Isolde haar tweede soloalbum 'Oh Dear' voor in CC De Adelberg en jij kan erbij zijn! Mail 'Oh Dear + (gewenst aantal tickets)' naar info@ccdeadelberg.be en wie weet ontvang jij vrijdag wel je gratis tickets!

Drummer en zangeres Isolde Lasoen is niet meer alleen bekend als ‘drummer van DAAN’. Door de jaren heen heeft zij bewezen een veelzijdige muzikant te zijn die zich met veel passie en toewijding inzet voor diverse bands en projecten. Onlangs zag u haar misschien nog aan het werk in het tv-programma Ik vraag het aan op vrt 1, waar zij het Emmène-Moi Danser Ce Soir  van Michèle Torr prachtig vertolkte. Bekijk hier een prachtige live-video van Isolde in het tv-programma 'Ik Vraag Het Aan'.

Grande Dame van de Belpop

Op haar tweede soloalbum 'Oh Dear' doet muzikante Isolde Lasoen nog meer dan ooit haar eigen ding. Toen ze in 2021 een flinke radiohit scoorde met haar versie van 'The Four Horsemen', de culthit van Aphrodite’s Child, gaf dat succes haar de goesting om aan een nieuwe eigenzinnige soloplaat te werken. 

Less is doorgaans more voor Isolde, maar in haar muziek mag het bombastisch zijn, met rijke arrangementen, een uitgebreid instrumentarium en meeslepende harmonieën. De drums, de vibrafoon en haar stem krijgen op plaat, maar ook live, de hoofdrol en Isolde wordt zoals steeds bijgestaan door haar fantastische muzikanten. Verwacht je aan een gevarieerde, meeslepende en melodieuze set, een combinatie van filmische popsongs en sferische instrumentals.

Isolde rijfde de ene lovende recensie na de andere binnen met 'Oh Dea'r, scoorde overal – in binnen- en buitenland – vier sterren, haalde wereldwijde radio airplay en zette zichzelf hiermee definitief op de kaart als Grande Dame van de Belpop.