Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

The Waterboys - Room to Roam

The Waterboys - Room to Roam

Artiest: The Waterboys
Album: Room To Roam
Releasedatum: 1990

The Waterboys heb ik leren kennen door mijn pa die thuis wel eens cd's van hun opzette. Vroeger vond ik de band niet zo heel speciaal, maar ook zeker niet slecht. Een heel aantal jaren geleden speelden ze live in de Effenaar in Eindhoven en ben ik samen met mijn pa gaan kijken. Tijdens het optreden verschoot ik ervan hoeveel hits de bands eigenlijk doorheen de jaren heeft gehad. Na die avond ben ik toch eens dieper in hun werk gedoken.

In 2022 ben ik samen met mijn broer Klaas en zijn partner Astrid naar Beleuvenissen geweest. Naast geweldige optredens van Lenny en de Wespen (met Rick De Leeuw, en Jan De Wilde als gasten) en Admiral Freebee was de afsluiter van die dag The Waterboys. En samen hebben we genoten van heel die dag en zeker van de avond. Tijdens dit optreden leerde ik het nummer 'How Long Wil I Love You?' kennen.

Geniet net als mij van dit prachtig nummer.

Bas WOUTERS