Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Supporterslokaal Jordi Meeus officieel van start

Supporterslokaal Jordi Meeus officieel van start
Foto Jan Buyens

Oplettende voorbijgangers (en -rijders) hadden de spandoek al een 14-tal dagen zien hangen aan café Heuvelhof, maar vanaf vanadaag is het helemaal officieel: het Heuvelhof is hét supporterslokaal van Jordi Meeus. Dus naast de supportersclub voor Lommel SK krijgen ze er daar dus ééntje bij!

Bezielers van deze club, en dito lokaal, zijn Leo Swinnen en Jurgen Creemers, twee wielerfanaten die Jordi al van in de jeugdreeksen volgen. En nu dus deze club en lokaal...

Wat mogen we in de toekomst verwachten?

We gaan trachten van de wedstrijden van Jordi hier op groot scherm uit te zenden, zodat er met alle supporters samen kan geroepen (en gedronken...) worden. Dit is zeker interessant wanneer het gaat om wedstrijden die erg ver weg verreden worden. En voor wedstrijden dichterbij kan er eventueel ook al wel eens een bus ingelegd worden. Daarnaast wordt er ook nog nagedacht over T-shirts en eventuele andere 'supporters'-attributen... aldus Leo.

Ook burgemeester Bob Nijs was aanwezig op deze inhuldiging, en hij liet zich ontvallen bijzonder trots te zijn om zulk een geweldige wielrenner in onze stad te hebben!

Dus, nu weten jullie waar naartoe in het nieuwe wielerseizoen.

Via de facebookpagina: 'jordi.meeus.fanpage' zullen ze ook Jordi zijn programma, de laatste nieuwtjes en de data waarop er samen gesupporterd wordt, communiceren.

Foto Jan Buyens