Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Ziel Voor Vinyl's plaat van de week

Ziel Voor Vinyl's plaat van de week


Artiest: Stu Larsen
Album: Vagabond
Releasedatum: 2014

Mijn studententijd heb ik doorgebracht in Leuven. ik had het geluk (al dacht mijn portemonnee daar soms anders over) dat mijn kot tussen de Bilbo Records en Fnac lag. Een wekelijks bezoekje aan beide zaken kon dus niet ontbreken.
Omdat ik graag nieuwe dingen leer kennen is het leuk dat je bij de Fnac de optie hebt om van elke cd kort een fragment van elk nummer te horen. Zo had ik op een van mijn uitstapjes deze cd vast van Stu Larsen. En na het luisteren van de fragmenten was ik helemaal verkocht en kocht dus ook de cd. Op vinyl vond ik hem toen spijtig genoeg niet.

Maar daar kwam eind vorig jaar gelukkig verandering in toen het album voor de eerste keer werd uitgebracht op vinyl. Mijn favoriet nummer is San Francisco.
Samen met mijn broer Klaas heb ik hem live in het Depot gezien in Leuven. Die kunnen we dus al van de bucketlist schrappen ;). Al zou ik hem met alle plezier nog graag eens terug willen zien.
Geniet ervan!