Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Nieuwe stadszoektocht in Lommel voor jonge kinderen

Nieuwe stadszoektocht in Lommel voor jonge kinderen
Foto Toerisme Lommel

Vanaf zaterdag 30 maart kunnen gezinnen met jonge kinderen op speurtocht gaan met konijn Rikki doorheen het stadscentrum van Lommel. Tijdens deze zoektocht ontdekken kinderen vanaf 3 jaar de mooie tekeningen die Rikki heeft gemaakt voor zijn vrienden en familie. Kun jij de tekeningen koppelen aan de juiste vriendjes?

"We zijn verheugd dat we de paasvakantie kunnen aftrappen met een spannende stadszoektocht voor de kleintjes. De vorige zoektocht met Willow was een groot succes, daarom zijn we dit jaar opnieuw een samenwerking aangegaan met Clavis. We heten alle enthousiaste speurneuzen dan ook graag opnieuw welkom in ons stadscentrum." aldus Karel Wieërs, schepen van toerisme.

Heb je alle tekeningen gevonden? Vergeet dan zeker niet langs te gaan bij Toerisme Lommel om je leuke beloning op te halen!

In samenwerking met Clavis

Net als vorig jaar heeft Toerisme Lommel opnieuw de handen ineengeslagen met Clavis voor een boeiende zoektocht geïnspireerd op een kinderboek. In 2023 gingen kinderen op avontuur met Willow, terwijl ze dit jaar op stap gaan met het konijn Rikki. De zoektocht is gebaseerd op het personage Rikki van Guido Van Genechten.

Clavis zoektochten

Al enkele jaren organiseert Clavis boeiende zoektochten in samenwerking met zowel grote als kleine steden. Deze zijn gebaseerd op boeken of figuren uit het Clavis fonds. Deze zoektochten zijn een fijne familie-uitstap waarbij je op een speelse manier een stad kan verkennen.

Gratis opdrachtenformulier

Je kan bij Toerisme Lommel en enkele deelnemende winkels / horecazaken gratis het opdrachtenformulier van de zoektocht verkrijgen.

Meer informatie op de website.