Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Soundtrack 'Austin Powers'

Soundtrack 'Austin Powers'

Artiest: Various
Album: Austin Powers (Original Soundtrack)
Releasedatum: 2020

De zomervakantie trappen we af met de soundtrack van één van mijn favoriete films, Austin Powers. Ondertussen is het al weer even geleden dat ik de film nog gezien heb. Maar na het luisteren van deze soundtrack zal ik toch nog eens tijd moeten vrijmaken hiervoor!.

Op deze plaat staan prachtige nummers als 'Mas Que Nada', 'Soul Bossa Nova', 'The Look Of Love' en mijn favoriet 'I Touch Myself'. Telkens als dit nummer opstaat kan ik mij de scene uit de film zo voor de geest halen. Killerrobotdolls die na een zwoele dans van Austin Powers helemaal bezwijken.

Geniet net als mij van dit prachtig nummer!

Bas WOUTERS