Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Soep & Smoskes Weekend

Soep & Smoskes Weekend

Op zaterdag 17/02/2024 en zondag 18/02/2024 vindt de ondertussen zesde editie plaats van het 'Soep & Smoskes Weekend' ten voordele van een goed doel. En dit goed doel is dit jaar de Peter & Meter vzw. Dit is een Lommelse VZW die zich inzet om het netwerk van maatschappelijk kwetsbare kinderen, jongeren, gezinnen en eenzame ouderen te vergroten. Meer info over deze vzw hier.
De organisatoren zijn ook dit jaar Lander, Rune, Paul, Ingrid Bleux-Simons.

Belangrijk om weten is dat u op voorhand moet bestellen! En dat alle bestellingen afgehaald moeten worden. Alle info over hoe bestellen, wat je kan bestellen, wat het kost, waar af te halen, enz... vindt u hier. Let wel op: ten laatste bestellen op 12 februari...

Bestelformulier en richtlijnen

De organisatoren werken ook dit jaar met een online bestelformulier. Dat kan u vinden door de link hieronder te openen. Na uw bestelling zal u weldra een bevestigingsmail van hen ontvangen met daarin een overzicht van uw bestelling, de totale prijs, het rekeningnummer en nog eens het afhaaladres. Gelieve zoveel mogelijk vooraf online te betalen of ter plaatse met gepast geld.

Hier de link naar het bestelformulier