Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

SgtPepper/CCRevival: Het Slotakkoord na 20 Jaar

SgtPepper/CCRevival: Het Slotakkoord na 20 Jaar

Na 20 onvergetelijke jaren vol muziek, vriendschap en fantastische momenten, hebben de bandleden van SgtPepper/CCRevival besloten om te stoppen. Dit was geen gemakkelijke beslissing, maar ze voelden dat het tijd is om dit prachtige hoofdstuk af te sluiten. Ze willen al hun fans bedanken voor de jarenlange steun, enthousiasme en liefde.

"Jullie hebben ons elke dag geïnspireerd en gemotiveerd om het beste van onszelf te geven. Zonder jullie zouden we niet zijn waar we nu staan, en daarvoor zijn we eeuwig dankbaar.Maar voordat we definitief afscheid nemen, gaan we begin volgend jaar een speciaal afscheidsconcert organiseren."

Houd hun pagina in de gaten, want binnenkort delen ze meer details over dat afscheidsconcert. Het wordt een avond vol herinneringen, muziek en emoties die ze samen met hun fans willen beleven.

Namens Sven, Tom, Raf, Bart, Carlo en Thierry: bedankt voor alles. Jullie steun en toewijding hebben ons meer betekend dan woorden kunnen uitdrukken. We hopen jullie allemaal te zien op ons afscheidsconcert om samen een laatste keer te rocken!

SgtPepper/CCRevival