Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Sahara City Run alweer fantastisch: kidsrun, 6, 10 of 16 km én huwelijksaanzoek!

Sahara City Run alweer fantastisch: kidsrun, 6, 10 of 16 km én huwelijksaanzoek!

Vandaag vond de zevende editie plaats van de Sahara City Run, een run die de lopers niet aleen door de Sahara liet lopen, maar langs en door allerlei 'speciale' plaatsen. Café De Kroon is er zo één van, maar ook de passage door woonzorgcentrum Kapittelhof is toch speciaal te noemen, door het stadion van Lommel SK, over een speciaal aangelegde brug in de Sahara, enzovoort...

En dankzij enkele DJ’s, een muzikale live-act, maar zeker ook het uitstekende weer én de 1.600 lopers, werd deze zevende editie extra feestelijk. Voor het eerst werd ook een ‘ten miles’ opgenomen in het programma. De lopers konden kiezen uit de afstanden 6 km, 10 km en dus Ten Miles (of 16 km) doorheen het Lommelse landschap. Voor de jonge atleten tot 12 jaar was er ook de al even traditionele kidsrun in het centrum. En zoals u al in een eerder artikel kon lezen was er zelfs dat 'specialleke' met het huwelijksaanzoek van Marc voor Leen... Veel meer foto's morgen op onze facebookpagina.

De winnaars vandaag waren voor de 6km: Niels Bapist bij de heren en Ans Michiels bij de dames. Voor de 10 km: Stijn Winters bij de heren en Jet Driesen bij de dames en tot slot voor de 16 m: Sam Nulens bij de heren en Kathleen Steemans bij de dames.

Update: 6 albums - 7 fotografen - 10-tal locaties:

Album 1 - Kylian Van Alphen nu online
Album 2 - Annie Teuwens & Jaak Vandendries nu online
Album 3 - Patricia Palmans nu online
Album 4 - Rina Loos nu online
Album 5 - F. Beenaerts nu online
Album 6 - Jan Buyens nu online