Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Raymond vh Groenewoud - Komaan met dat lijf

Raymond vh Groenewoud - Komaan met dat lijf

Artiest: Raymond Van Het Groenewoud
Album: Komaan Met Dat Lijf
Releasedatum: 2008

De goeie oude Raymond Van Het Groenewoud. Al is van dat oud niet altijd iets te merken op het podium. Zo genoot ik laatst nog samen met mijn broer Klaas van het prachtig optreden in CCDA. Na afloop kocht ik deze promo '12 plaat en maakte we ook een kort praatje met de mister himself. Tijdens het bestuderen van de plaat viel het mij op de Bertus Borgers (Sweet d'Buster) mee had gewerkt op de plaat en de saxofoon voor zijn rekening nam. Voor mij een extra reden om de plaat aan te schaffen.

Op de plaat staan 2 verschillende versies van het nummer 'Komaan Met Dat Lijf' aangevuld met wat samples.

Geniet net als mij van dit prachtig nummer!

Bas WOUTERS