Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Programma 2024 'De Lommelse Gazet'

Programma 2024 'De Lommelse Gazet'

We zitten niet stil hier bij 'De Lommelse gazet', en zijn op korte tijd uitgegroeid tot een vaste waarde bij vele Lommelaars. Met dank aan die vele lezers iedere dag, en zeker ook voor de vele fijne commentaren.

En uiteraard gaan we niet op onze lauweren rusten, integendeel. We willen nóg groter worden, nóg meer mensen bereiken. En daar gaan we dit jaar dan ook alles voor doen, enerzijds met onze dagdagelijkse berichtgeving van zowat alles wat er in onze stad reilt en zeilt, met correcte artikels, de mooiste foto's, de meest overzichtelijke evenementenkalender en de rouwberichten netjes verzorgd bij elkaar en enkel diegene die de familie zélf erop wilt.

En daarnaast uiteraard ook onze vaste rubrieken en columns van Danny Vandenberk, Benny Ahlers, Ziel voor Vinyl, de Ontmoetingen, het Bord (van de Leopoldlaan...), het weerbericht, enz...

Maar dit jaar gaan we ook extra aandacht besteden aan de Gemeenteraadsverkiezingen, met zoveel mogelijk nieuws van het 'front', van alle politieke partijen dus, een Lijsttrekkersdebat in september, en een bevraging van onze lezers in maart/april.

En in de zomer: dan gaan we op zoek naar 'Het gezelligste terras van Lommel', samen met u, onze lezers.

En in het najaar, dan is er eerst dus het Lijsttrekkersdebat, en nadien de 'Lommelse gazet Quiz'. En later dit jaar, dan organiseren we nog iets speciaals, waarover later meer, maar het heeft te maken met de beurs 'Getekend, Lommel'... En...

En... er komt nóg méér, maar we houden u op de hoogte! En wil jij ook meewerken met deze enthousiaste bende met foto's, teksten, praktische hulp, advertenties, of wat dan ook, laat het ons weten!