Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Pony-rijden... de droom van zovele kids

Pony-rijden... de droom van zovele kids

De afgelopen dagen kon je in De Heuvelhoeve terecht voor een heus ponykamp! Kids van 4 tot 14 jaar konden leren ponyrijden op hun eigen niveau. Maar er was veel meer... Er werd ook geknutseld en spelletjes gespeeld, en ook knuffelen met vele andere dieren behoorde tot één van de activiteiten.

Gisteren woensdag 3 april is het paaskamp van start gegaan bij De Heuvelhoeve. De sfeer zat er dadelijk al goed in bij de kinderen en natuurlijk ook bij de begeleiders. Iedereen krijgt drie dagen de kans om te genieten van de pony’s, paarden, varkens, kippen, geiten, schapen, konijnen, katten , honden, …

Het hoogtepunt voor de meeste kinderen is toch het ponyrijden. Iedereen van beginner tot gevorderde kon deelnemen aan het kamp. En zelfs als je niet wil ponyrijden waren er genoeg activiteiten voorzien om je goed te amuseren. Tijdens de middag kreeg iedereen een warme maaltijd en na het vieruurtje gingen de kinderen weer huiswaarts. Wil je ook graag een keertje deelnemen aan een driedaags ponykamp of dagkamp? Alle informatie hierover en over alle andere activiteiten kan je vinden op de website van de Heuvelhoeve.