Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Een Pluim voor doorzetter Charlien

Een Pluim voor doorzetter Charlien


Eind november vorig jaar deed de Lommelse Charlien Vanhout mee aan de Mrs Universe-verkiezing. Ze werd tweede eredame en ging met de publieksprijs naar huis. Vooral dat laatste gaf haar een flinke boost want de weg naar dit moment was een lange weg.
Net zoals iedereen durfde ze in het verleden al eens aan zichzelf te twijfelen. Iedereen uit haar omgeving weet immers dat de deelname aan deze wedstrijd voor Charlien een enorme stap was. Maar omdat ze die sprong durfde wagen en volhield, verdiende ze echt een pluim.

“In jezelf geloven is niet altijd makkelijk. Maar ik kan iedereen aanraden hoe belangrijk het is dat toch te doen. Dat klinkt makkelijk maar is verre van evident.” zegt ze. “Ik was enorm verrast door deze pluim en doet het mij veel deugd.” aldus Charlien.

“Charlien is een fantastische jonge vrouw, ondernemend, sportief en een echte dierenvriend. En toch hielden twijfels haar tegen. Met haar verhaal willen we vooral aangeven hoe belangrijk het is dat iedereen zichzelf kan zijn en zijn dromen nastreeft. Dat kan in grote én kleine verhalen zijn.” zegt gemeenteraadslid Elly Vanbrabant, die de pluim overhandigde.
(Op de foto: Charlien Vanhout, gemeenteraadsleden Elly Vanbrabant en Walter Cremers en bestuursleden Valerie De Boel en Monique Konings)