Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Paastocht wandeling voor het hele gezin op Kattenbos

Paastocht wandeling voor het hele gezin op Kattenbos

Paastocht voor gezinnen op paasmaandag van 9 tot 18 uur

Toerisme Lommel en wandelclub Milieu 2000 slaan de handen in elkaar om op paasmaandag een gezinsvriendelijke paastocht te organiseren in Kattenbos. Deze wandeling van 4 km voert gezinnen langs paasverrassingen en opdrachten die ze samen in groep kunnen volbrengen.

Pannenkoek en exclusief vervoer

Nadat alle groepsopdrachten zijn volbracht, wordt iedereen beloond met heerlijke pannenkoeken bij de Leyssensmolen. Vervolgens staat er verrassend buitengewoon vervoer klaar om het hele gezin op te halen vlakbij de Leyssensmolen, en terug te brengen naar het vertrekpunt. Als afsluiter kun je genieten van een drankje of een stuk taart in de Feestzaal Den Horst. Voor diegene die liever al wandelend terugkeren naar de start, volgen één van de wandelroutes van Milieu 2000.

Ter ere van wandelgemeente van het jaar

Dit jaar staat voor Toerisme Lommel in het teken van de overwinning van ‘Wandelgemeente van het jaar’. Tijdens de paastocht wordt een bank met unieke gravering onthuld, dat Lommel ter ere van deze prestigieuze overwinning ontvangt van Wandelsport Vlaanderen vzw.

Karel Wieërs, schepen van Toerisme Lommel, vertelt: “Dit bijzondere geschenk van Wandelsport Vlaanderen vzw voelt als een erkenning voor de natuurlijke schoonheid van Lommel. Het verheugt me dat het onderscheidende karakter van Lommel wordt beloond met zo'n prestigieuze titel. Deze rustbank zal de trotse inwoners van Lommel regelmatig herinneren aan deze overwinning.”

Inschrijven op voorhand (200 deelnemers gingen je al voor!)

Inschrijven doe je op voorhand via het online ticketsysteem. Hier selecteer je het gewenste tijdslot om de paastocht te beginnen en betaal je € 8 per persoon (inclusief pannenkoek).

Gemakkelijk parkeren

Parkeergelegenheid bevindt zich bij Feestzaal Den Horst, op Gelderhorsten 146. Bij aankomst melden deelnemers zich aan in de feestzaal met hun digitaal ticket.

Meer informatie op visitlommel.be/paastocht