Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Arenal officieel geopend

Arenal officieel geopend
Jan Buyens

Arenal - een groep van sportclubs met vestigingen in België (Brugge, Grimbergen, Mechelen, Waregem, Meise, Verrebroek, Durbuy & Lommel) en Nederland (Hoogerheide en Kerkrade) - is een pionier in de padel sport. Hun missie is het bevorderen en bekendmaken van deze snelst groeiende sport ter wereld.

Hier in onze stad zijn ze nu al iets meer dan een maandje bezig, maar vandaag volgde dan de officiële opening met toespraken van Tom De Sutter, burgemeester Bob Nijs en uitbaatster Elke Lemmens.

Met Arenal Lommel, creërt de Arenal groep een nieuwe bruisende plek waar sport en plezier samenkomen met 7 state-of-the-art padelbanen en een heus trampolinepark van 1.300m2. Ook de gekende binnenspeeltuin werd behouden, om sportliefhebbers van alle niveaus te verwelkomen.

Wij geloven dat de opening van Arenal Lommel een belangrijke mijlpaal is voor de Lommelse sportgemeenschap, en kijken ernaar uit om u persoonlijk te verwelkomen om de inspirerende sfeer en het enthousiasme over onze nieuwe Arenal club te kunnen delen - aldus Tom De Sutter

https://lommel.arenal.be/nl