Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

'Open Lommel' Dartstoernooi gespeeld

'Open Lommel' Dartstoernooi gespeeld
Foto Dartfreakz.nl - Bas van den Berk

Afgelopen weekend werd in zaal Den Horst op Kerkhoven het Open Lommel Dartstoernooi gespeeld, en de titels werden er gepakt door Wesley Plaisier, Patricia de Peuter, Born van Put en Nils Herber. In totaal viel er 8.000 euro prijzengeld te verzamelen...

Bij de heren was Wesley Plaisier in de finale te sterk voor Tonny Veenhof en bij de dames versloeg Patricia de Peueter Kimberley Mondelaers in de eindstrijd. Bij de jeugd waren de titels er voor Nils Herber die won van Michael De Sfeermaker bij de aspiranten terwijl bij de junioren Born van Put met de winst ervandoor ging na een overwinning op Milan Fransen.

Vrijdagavond stond in het teken van Disco darts met ruim 50 deelnemers en zaterdag verschenen er ruim 80 koppels en 50 mix koppels aan de oche. Op zondag ging de toernooien van start met 7 aspiranten, 17 junioren, 29 dames en 134 heren singels.

Het Open Lommel Darts toernooi 2023 maakt onderdeel uit van de Lowland Darts Tour. Het singel toernooi op zondag telde mee voor de ranking van de Tour en dat wil zeggen dat de winnaar en de runner-up bij zowel de heren als bij de dames rechtstreeks geplaatst zijn voor het eindtoernooi.

Voor meer info kan je terecht op de website.

Bron: Dartfreakz.nl