Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Onderdak voor Lommelse carnavalisten

Onderdak voor Lommelse carnavalisten
Foto Jan Buyens

De carnavalwagenbouwers bouwden er weer lustig op los de voorbije maanden en dat resulteerde in pareltjes van zelfgebouwde carnavalswagens. Iets waar we in Lommel bijzonder trots op zijn en waar ze als Carnaval Lommel hun carnavalsverenigingen blijvend in ondersteunen.

Het is jullie zeker ook niet onopgemerkt gebleven dat burgemeester Bob Nijs en ceremoniemeester Ronny Geysen tijdens de Machtsoverdracht vorige week vrijdag aankondigden dat de Lommelse carnavalisten binnenkort een degelijk onderdak gaan krijgen voor hun bouwwerkzaamheden. Ze weten dus wat doen de komende weken...

Maar vooral willen we als Carnaval Lommel, namens alle carnavalsverenigingen die met een zelfgebouwde praalwagen kunnen pronken, deze een 'dikke proficiat' wensen. Jullie hebben samen met ons kunnen vaststellen dat deze weer 'top' waren.
Zondag werd in 'zaal Harmonie' al aangekondigd dat cv De Teutenvrienden de meeste punten kregen van de mede-wagenbouwers (de carnavalswagen met de blauwe draak en het gele kasteel, foto bovenaan). Waarvoor uiteraard onze felicitaties aan deze Lommelse carnavalsvereniging. Hieronder de volledige uitslag van de zelfbouwers.

De komende weken zullen onze Lommelse carnavalsverenigingen zeker nog te bewonderen zijn in andere carnavalsstoeten. 

Uitslag zelfbouwwagens:

1 CV De Teutenvrienden vzw 'Ridders'
2 CV Lommelse Trekhaken 'Tik Tok'
3 CV De Braspappies 'Volgend jaarzen wellie beter '
4 CV De Barrierse Rietschieters 'Barbie @ the Beach '
5 CV De Barrierse Deurstijlen 'Ziekenhuis'
6 CV Abrahamkes 'We wore Schijtziek!'
7 CV De Buitenbeentjes 'De Bezige Bijtjes '
8 CV De Kerkhovense Sussen 'Mario'
9 CV De Charels 'Ridders en Jonkvrouwen'