Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

'Ziel Voor Vinyl's' Plaat van de Week

'Ziel Voor Vinyl's' Plaat van de Week


Artiest: Daniel Norgren - Album: Buck - Releasedatum: 2013

Om het startschot te geven aan deze nieuwe rubriek (vanaf vandaag iedere vrijdag...) kon ik niet anders dan dit fantastisch album van Daniel Norgren uit te kiezen. Zelf heb ik hem leren kennen in mijn vroeger café door een van mijn vaste stamgasten. De gordijnen gingen dicht, de stoelen op de tafels maar Joachim wou mij nog een paar parels laten horen vooraleer ik de sleutel op de deur deed en alles op slot ging. En amai... ik was van seconde één tot de laatste verkocht van 'Moonshine Got Me'. Dit prachtig nummer is dus ook terug te vinden op dit album van Daniel Norgren, en ook hier onder dit artikel! Veel luister plezier zou ik zeggen.

Voor degene die geluk hebben  (ik zit bij die gelukkigen) kunnen hem maandag 10 juli aan het werk zien in een uitverkocht Olt Rivierenhof in Antwerpen. Je kan hem ook nog op zaterdag 9 september bewonderen in de AB. Hier zijn nog steeds tickets voor verkrijgbaar.

En... ook niet vergeten de 'Ziel voor Vinyl' platenbeurs nu zondag 9 juli in café Bar-a-bass en duik er de platenbakken in op zoek naar jouw favoriete plaat. De beurs is van 12.00 tot 17.00 uur, Koning Leopoldlaan 3.

Bas Wouters


Volg "Ziel voor Vinyl" ook op Instagram en/of Facebook.