Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Nog 100 keer slapen voor... Pinopop

Nog 100 keer slapen voor... Pinopop

Vorige week kondigde we al aan dat jullie nog 100 keer moesten slapen alvorens Rockwood in het Burgemeesterspark van start ging. Vandaag is het precies nog 100 keer slapen vooraleer Pinopop de vierde editie op de weide brengt.

Zaterdag 10 en zondag 11 augustus is het zover, dan loeien de gitaren van erg bekende bands op de Festivalweide. En één van dé kleppers zal allicht weer deze Mother Mercury zijn (foto boven) die een hommage aan Queen brengen. Twee jaar geleden stonden ze ook al op Pinopop met enorm succes, en sindsdien zijn ze alleen maar gegroeid en nóg beter geworden. De fantastische zanger Sonny was trouwens afgelopen januari de grote winnaar van 'Starstruck' op VTM!

Maar er is méér dan alleen deze 'tribute to Queen'. Van AC/DC over Sabaton en van PhilCollins tot Bon Jovi, en niet te vergeten ook een puur Belgische tribute, nl. eentje van TC Matic met de betreurde Arno. Maar liefst 12 tributebands op een fijn festival, verspreid over twee dagen, wat wilt u nog meer? Voor de volledig line-up, tickets en alle andere informatie verwijzen we u naar de website van het festival. Van ons mag u in ieder geval een spetterende fotoreportage verwachten nadien!