Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Nieuwe zanger voor 'Hier en Nu'

Nieuwe zanger voor 'Hier en Nu'

Sinds ze in 1980 hun eerste single ‘Nummer 1’ op de wereld loslieten, zijn De Kreuners niet meer weg te denken van de Vlaamse podia. Vele hits later staan ze nog altijd sterk en nemen ze met hun muziek nog moeiteloos de jongste generaties in. Waar de Kreuners komen is het, nog steeds, altijd feest.

En er zijn wel enkele coverbands die ook nummers van hen coveren, maar geen enkele zoals 'Hier en Nu', die met hun muziek al op vele podia én festivals stonden, o.a ook op Pinopop en al sinds 2017 samen spelen.

'Hier en Nu' is een collectief van 5 ervaren muzikanten uit Lommel, Noord-Limburg en Antwerpen dat de talloze hits, zoals “Ik wil je”, “Nu of nooit”, “Cous-Cous kreten”, “Zij heeft stijl”, …  laat opleven op een live podium. Voor alle Kreuners fans dus! En gisterenavond stelden zij tijdens een try-out op het podium van parochiezaal in de Barrier hun nieuwe zanger voor, Jaak Moons. De andere leden zijn op drum Eddy Dirikx, Bas & zang Erik Hermans, Gitaar & zang Carlo Van Baelen en Gitaar & zang Gert Claes.

En het werd een geslaagde try-out, met vooraf ook nog een bijzonder optreden van Bart Buls.

Na deze avond is deze band nog te bewonderen in Tongerlo, Rijkevorsel, Tessenderlo en Heusden. Voor details kan je terecht op hun website.