Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Nieuwe assistent-coach voor Lommel SK

Nieuwe assistent-coach voor Lommel SK
Foto Lommel SK


Ryan Garry is begonnen als nieuwe assistent-coach bij Lommel SK. Hij vervoegt de technische staf van hoofdcoach Steve Bould en vervangt Kristof Van Hout, die sinds het begin van het seizoen de rol van assistent-trainer op interim-basis overnam. Kristof zal zich nu weer volledig richten op zijn rol als Academy Director.

Ryan Garry (geboren op 29 september 1983) is een Engelse voormalig profvoetballer die als verdediger en als middenvelder uitkwam voor Arsenal en AFC Bournemouth. Ryan begon zijn trainerscarrière in 2011 als manager van de U21 van Bournemouth. In de zomer van 2012 werd hij directeur jeugdontwikkeling bij de Nike Academy. Een jaar later verhuisde hij opnieuw naar Arsenal om als hoofdcoach te werken in verschillende jeugdteams. Ryan Garry werkte daar samen met onze hoofdtrainer Steve Bould voor Arsenals U18's. In 2021 werd hij aangesteld als hoofdcoach van de U18's van Engeland.

In de zomer van 2022 werd Garry aangesteld als hoofdcoach van Engeland U17's en leidde hen naar het UEFA U17-kampioenschap van 2023 en het FIFA WK U17 van 2023.

Ryan is blij om weer samen te werken met Steve Bould: "Ik ben erg blij om deel uit te maken van de Lommel SK familie. Ik kijk ernaar uit om Steve Bould en de spelers te ondersteunen in het Soevereinstadion. Iedereen heeft me zeer welkom geheten en ik kijk ernaar uit om de fans en de gemeenschap te ontmoeten in de komende weken. Ik zie het enorme potentieel hier bij deze club en onze ambitie is duidelijk. Ik hoop bij te dragen aan een productieve tweede seizoenshelft."