Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Nieuwe koelwagen voor Sint-Vincentius

Nieuwe koelwagen voor Sint-Vincentius

Vanmiddag mochten we bij Sint-Vincentius op bezoek om de eerste blik te werpen op hun splinternieuwe koelwagen. De vereniging dankt hiervoor alle sponsors die het mee mogelijk hebben gemaakt om dit nieuwe voertuig van Vincentius, een koelwagentje, in gebruik te nemen. En in eerste instantie is dit Lommel SK, de community werking van de City groep die mee zorgden voor de aankoop, samen met vele giftes aan Sint-Vincentius zélf. De belettering van de wagen werd gesponsord door Lions.

"Dit is een nieuwe mijlpaal in onze werking", aldus voorzitter Danny Huijsmans, "nu kunnen we alles gekoeld afhalen, vervoeren en eventueel thuis afleveren".

De vereniging liep al een vijftal jaar met het plan rond om een dergelijke wagen aan te schaffen, en dankzij de sponsors is dit nu gelukt. Eigenlijk had 'ie er al twee jaar geleden moeten geweest zijn, maar door allerlei omstandigheden hebben ze er dan na de bestelling nog twee jaar op moeten wachten. In totaal gaat het om een investering van 37.500 euro...

Danny Huijsmans gaf nog extra info over de werking van de vereniging en eindigde met de toch wel volgende bijzondere woorden: "wij zijn allicht de énige vereniging die niet blij is met aangroei van haar leden, want op een 10-tal jaar is ons 'cliënteel' méér dan verdubbeld. Wij zouden het liever anders zien..."