Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Nieuw: Company Festival

Nieuw: Company Festival


Een spiksplinternieuw festival op onze Lommelse festivalweide...

Op zaterdag 09 en zondag 10 september gaan alle remmen los op het festivalterrein in het Kristalpark! Het allereerste Workr Company Festival wordt een spetterend top event dat je niet mag missen. Kom mee feesten op zaterdag samen met Suzan & Freek, Regi live & special guests, Laura Tesoro en Q DJ Maarten Vancoillie. Op zondag friends & family day waar jong en oud samen genieten van de spectaculaire SOS tour show van Camille, de Ketnetband en Loco kids disco.

De locatie wordt omgetoverd in een super gezellige omgeving waar je naast overdekte terrassen met ruime keuze in lekker eten en drinken ook gratis gebruik mag maken van spannende attracties en animatie. Vanaf 14 uur op zaterdag en 13 uur op zondag warmen fancy DJ’s vanuit de DJ booth iedereen al op, ook tijdens de change-overs van de artiesten nemen ze de fakkel over zodat de party non-stop aan de gang blijft.

Het Company Festival wordt mede mogelijk gemaakt door de leukste bedrijven uit de regio. Je vindt ze in gezellige stands rond het festival waar ze samen met jou meefeesten. Dankzij hun deelname geniet je van een ultieme belevenis zonder dat je daarvoor de hoofdprijs betaalt. Breng ze gerust een bezoekje!

Het weer een beetje minder? Géén probleem, er worden voldoende shelters voorzien.

Parkeren doe je vlak aan het festival, bewaakt en verlicht. Voor zaterdag is de minimum toegangsleeftijd 16 jaar of je wordt dit jaar 16. Zondag is er géén minimumleeftijd, kinderen onder 6 jaar kunnen zelfs gratis binnen.

Mis het niet! En hou de website én Facebookpagina van De Lommelse Gazet in het oog... Want binnenkort komt er een 'ticket-win-actie' voor dit festival...

Méér info op de website van het festival.