Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Musical van Wico Campus Lommel

Musical van Wico Campus Lommel

Wie van de drie? Naar het verhaal van Mamma Mia

Vanmiddag (en ook nog vanavond) speelden leerlingen van het WICO in CC De Adelberg de musical 'Wie van de drie?', naar het verhaal van Mamma Mia. En of ze dat goed deden... Er werd zowel goed geacteerd, maar ook de zang was bijwijlen indrukwekkend. Ze hebben dan ook niet voor niets een héél jaar aan dit stuk gewerkt, met dit dus als resultaat! Proficiat aan alle leerkrachten én leerlingen hiervoor...

Ergens op een Grieks eiland in de Egeïsche zee vindt Dina het dagboek van haar moeder Sophie. Samen met haar vriendinnen, Eefje en Lotte, lezen ze het verhaal van Sophie waarmee we terugkeren in de tijd. Sophie is de dochter van Donna Sanders, een hoteluitbaatster die in haar eentje de eindjes aan elkaar probeert te knopen. Ooit was ze een bekende zangeres in de meidengroep Donna & de Dynamo's, maar dat is verleden tijd. Omdat Sophie gaat trouwen worden er heel wat vrienden uitgenodigd en wordt het al snel druk op het eiland.

Maar Sophie heeft een geheim. Een groot geheim... Ze heeft namelijk het dagboek van haar moeder gevonden. In dat dagboek ontdekt ze dat ze drie potentiële vaders heeft. Om te achterhalen wie haar biologische vader is, nodigt ze deze drie mannen uit op haar huwelijksfeest.

Maar komen ze wel alle drie naar de bruiloft? En hoe gaat Donna reageren als ze die drie mannen na zoveel jaren terugziet? Wie van de drie vaders is nu Sophie haar vader?

Update: nu veel meer foto's op onze Facebookpagina