Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Mooi kerstconcert door de familie Borrenberghs

Mooi kerstconcert door de familie Borrenberghs
Foto Jan Thomas

In opvolging van de garageconcerten tijdens de lockdown, gaf de familie Borrenbergs-Thomas gisterenavond een Kerstconcert in de Hanekap. Een gezellige avond met een drankje en mooie muziek! Papa Guy en Nora speelden cornet, Mama klarinet, Lena maakte muziek op de hobo, Ans op de cello en Juul speelde viool. Geweldig toch...

Ouders en dochters speelden allemaal solonummers, van onder andere Perlman, Bach, Saint-Preux, Vivaldi en Rosenthal, en samen speelden ze (uiteraard) ook enkele kerstliedjes.

De opbrengst van dit concert gaat naar ‘Steunpunt Onderpresteren’ ( https://onderpresteren.be/ ). Dit is een vzw met als doel een hulpbron en aanspreekpunt te zijn voor kinderen en jongeren die onderpresteren en hun ouders en leerkrachten. Onderpresteren wil zeggen dat iemand zijn of haar talent niet tot uiting komt. Het steunpunt Onderpresteren ondersteunt deze kinderen en jongeren in hun academische en persoonlijke ontwikkeling, zodat ze opnieuw in hun krachten gaan staan en hun talenten maximaal kunnen ontwikkelen.