Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

'Tour d'Amour' en 'Gedichtenwandeling'

'Tour d'Amour' en 'Gedichtenwandeling'

Valentijnsgedichten in het centrum

De hele maand februari kan je komen genieten van de gedichtenwandeling van Bruisend Lommel. Klik hier en je wandelt mee op een gedichtentocht door Lommel centrum naar de buitensingel. 𝗗𝗲𝗲𝗹 → 𝘀𝘁𝗲𝗺 op jouw Valentijnsgedicht en maak kans op een Lommelbon ter waarde van 50 euro.

Nieuwe themawandeling voor lovers


Toerisme Lommel lanceert morgen op Valentijn een nieuwe themawandeling voor lovers: 'Tour d’amour'. Gedurende een 3,5 km lange wandeling komen geliefden verschillende opdrachten tegen. “Deze gloednieuwe themawandeling komt voort uit onze recente erkenning als 'Wandelgemeente van het jaar'. Het team van Toerisme Lommel streeft voortdurend naar nieuwe initiatieven om diverse doelgroepen aan te spreken en mensen te verrassen met de prachtige natuur die onze gemeente te bieden heeft" verklaart Karel Wieërs, schepen van Toerisme.

12 opdrachten onderweg
Onderweg stuit je op 12 uitdagingen die je gezamenlijk moet volbrengen. Je zult ter plaatse zelf moeten ontdekken wat deze opdrachten precies inhouden. Of je nu al lang samen in een relatie bent of nog maar pas, het is een leuke wandeling voor elke relatie en elke leeftijd!

Ongekend stukje natuur
Het Meysterbergen bos is een verborgen stukje natuur in Lommel, minder bekend maar daarom zeker niet minder mooi. Met deze nieuwe wandeling willen we de pracht van dit natuurgebied in de schijnwerpers zetten en mensen laten genieten van de rust die hier te vinden is.

Goed om te weten
De flyer wordt verspreid bij zowel Toerisme Lommel als bij de Biehal. Bij de Biehal kun je ook het gadget voor de wandeling, een liefdeshangslot, aanschaffen. Bovendien krijg je daar de mogelijkheid om gratis een hangmat uit te lenen voor een ontspannen momentje onderweg.

Parkeren doe je bij de Biehal, op Stationsstraat 206 te Lommel. Je kan terecht bij Grand Café de Biehal voor een hapje en een drankje. Meer informatie op toerismelommel.be/zienendoen/tour-damour/

Nog méér Valentijn

Uiteraard kan je morgen in heel veel Lommelse zaken terecht voor een heerlijk Valentijnsmenu, is er het grote rode hart van ballonnen op de woensdagmarkt, is er het grootste hart van Limburg aan Vill'Artistiek, en veel meer...