Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Nieuwe single/clip voor Marjan Berger

Nieuwe single/clip voor Marjan Berger


Na een lange periode van spanning en anticipatie, is het moment eindelijk aangebroken voor onze Lommelse zangeres Marjan Berger om haar nieuwste muzikale werk te presenteren. Met trots kondigt ze haar langverwachte nieuwe single aan, getiteld 'Mykonos'.

'Mykonos' neemt luisteraars mee naar de magische schoonheid van het gelijknamige Griekse eiland, waar de ziel van de muziek samensmelt met de betoverende sfeer van de eeuwenoude cultuur. Met haar krachtige en toch gevoelige stem weet Marjan Berger moeiteloos de essentie van deze betoverende bestemming vast te leggen.
Het nummer belichaamt het unieke talent van Marjan Berger en is een eerbetoon aan haar toewijding aan muziek en haar passie om verhalen te vertellen door middel van melodieën.

Marjan Berger is verheugd om 'Mykonos' met de wereld te delen en is ervan overtuigd dat haar fans het nummer zullen omarmen en koesteren.

Een klein weetje : 'Mykonos' is een nummer dat Marjan destijds zong toen ze nog een duo vormde met "Frank en Mirella" en de tekst is van goede vriend Peter Koelewijn. Haar man Guy vond dit altijd al een prachtig nummer, vandaar ze het nu in een moderner jasje hebben gestoken.

De Single 'Mykonos' is ook te bewonderen in een clip, meegenomen in de betoverende bestemming van Griekenland, dit met dank aan team Clipmakers en LDG.be.