Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Lutlommel VV wint 'Schaal van Lommel'

Foto Jan Buyens

Het is een jaarlijkse traditie, deze 'Schaal van Lommel', waarbij onze vier provinciale voetbalploegen strijden om de beker...

Vanavond kende deze mini-competitie zijn beslag op de terreinen van Kattenbos, en de wedstrijd om de derde plaats werd oververdiend door Kattenbos gewonnen met 5-0 van Grenstrappers Kolonie. De finale, die ging tussen Lutlommel VV en Verbroedering, en in de eerste helft ging het zowat gelijk op, met één grote kans voor Verbroedering en twee halve voor Lutlommel. Maar na de rust was het vooral Lutlommel dat aandrong en uiteindelijk ook kon scoren. Na de 1-0 volgde iets voor affluiten ook nog een strafschop waardoor het uiteindelijk 2-0 werd,  toch wel verdiend.

Lommels voetbal op één dag! De jaarlijkse 'Schaal van Lommel' is een evenement dat elk jaar spelers, bestuur en vooral supporters bij elkaar brengt op een feestdag. Hét moment om bij een pint of een koffie te verbroederen. En vóór de mannen hun wedstrijden speelden, kwamen ook eerst de dames van Lommel WS in actie. Zij streden voor alles wat ze waard waren, maar moesten uiteindelijk met 1-0 de duimen leggen voor de tegenstanders uit Zonhoven.

Veel meer foto's van de drie wedstrijden volgen morgen op onze Facebookpagina, hierbij alvast enkele teasers van de drie wedstrijden...

Een eerste album is ondertussen online, nl. deze van de dames van Lommel United WS tegen Zonhoven United: klik hier.
UPDATE: nu ook een album op Facebook van de wedstrijden van Kattenbos, Kolonie, Lutlommel en Verbroedering: klik hier.