Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Lutlommel VV schiet raak!

Foto Jan Buyens

Gisteren opende de nieuwe infrastructuur van Lutlommel VV en de spelers moeten gedacht hebben... wij gaan ook op het plein een feestje bouwen. Vooral na de rust was dat het geval, want bij de rust stond het 1-0, maar na 90 minuten stond er 7-0 op het scorebord!

In de eerste helft was het balbezit overduidelijk voor de thuisploeg, en al na 10 minuten scoorden ze de 1-0. Direct daarna kregen ook de bezoekers een reuzenkans, maar de Lutlommel-doelman stond paraat. En even later kreeg Opitter zelfs een twee kans voor de gelijkmaker, maar opnieuw bracht de doelman redding. Dit waren dan ook de twee enige keren dat de bezoekers in de zestien kwamen de eerste helft, terwijl er aan de overkant kans na kans verkwanseld werd. Het had bij de rust dan ook gemakkelijk 4-2 kunnen gestaan hebben, maar niet dus.

Een ander beeld bij het begin van de tweede helft, waarbij het eerste kwartier het balbezit redelijk in evenwicht was, maar nadien kwam de scoringsmachine van Lutlommel op gang, en werd er aan bijna 100% gescoord, met als eindresultaat dan ook die 7-0!