Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Lutlommel VV kampioen!

Foto Jan Buyens

Het is zover... Na de winst met 2-0 van Lutlommel VV vanavond tegen stadsgenoot Verbroedering is Lutlommel kampioen in 3de klasse B. En niet zómaar, zelfs de allereerste kampioen in het provinciale voetbal van heel Vlaanderen!

De eerste tien minuten waren gelijkopgaand, dan een eerste kansje voor de thuisploeg, gevolgd door twee kansjes voor de bezoekers. In de 17de minuut was het dan toch raak, 1-0 dankzij Jens Dilissen. Nadien kreeg Lutlommel nog twee grote kansen, een bal op binnenkant paal en een op de lat, maar er werd gerust met 1-0.

Na de rust zagen we twee opeenvolgende kansen voor de thuisploeg, dan geruime tijd niets tot dan toch de verlossende 2-0 werd gescoord, alweer door Jens Dilissen. Ook de bezoekers kregen nog wel een tweetal kansjes, maar het bleef bij 2-0 en de titel.

Het is dus een historisch seizoen geworden voor de club... Eerst met de indienstneming van de prachtige nieuwe accomodatie, en dan nu met deze kampioenstitel. Het is dan ook evident dat er duchtig werd gevierd daar in Lutlommel...

Later veel meer foto's, zowel hier als op onze Facebookpagina. Voorlopig al een aantal foto's van de viering na de wedstrijd. Van de wedstrijd zélf onderaan ook nog foto's!

De wedstrijd zelf die gewonnen werd met 2-0, die verdient ook nog enige aandacht met een aantal foto's van Lutlommel én Verbroedering...