Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

'Lommers racing Team' kampioen M-Mood Cup

'Lommers racing Team' kampioen M-Mood Cup

Gisteren werd het Lommelrs racing Team Belgisch kampioen in de M-Mood Cup 2023. Ze legden deze zege vast tijdens de East Belgian Rally gisteren. Dit nadat ze eerder ook al de kampioenstitel mochten vieren in het 'Criterium 2018'. Proficiat!

We laten hen hier gewoon zélf aan het woord hoe ze deze titel beleefd hebben:

Even in de wangen knijpen en wakker worden met het beste gevoel van de wereld zondagmorgen in St-Vith !!! Yihaaaaaaaaaaaaaa !!!!! Kampioen M-MOOOD Cup  2023 !!!!!!!!!!!!!!! Yes ! Yes ! Yes !

De bedoeling was ons seizoen af te sluiten met een 'KLAPPER', maar blijkbaar hebben we dit deze keer toch een beetje te letterlijk genomen…. Na zes podiumplaatsen kwamen we naar de East Belgian Rally om onze leidersplaats ter verdedigen tegen onze rechtstreekse concurrenten Franky Boulat en Peggy De Busser maar ons avontuur eindigde helaas al na amper 1 km op Kp3 Amel.  Een fractie te snel bij het opsturen naar de brede baan door een te optimistische nota bij de verkenningen… En weg titeldroom !!!!

Gelukkig kwamen we beiden ongeschonden uit deze crash, maar de ontgoocheling was toch enorm. Nog erger vond ik de toestand van onze gehavende BMW die ons zoveel plezier bezorgde sinds ik in 2012 met Philip een team vormde.

Het Lommers Racing Team (eigenlijk  ondertussen Lommers familie geworden) bood ons de warme troost die we op dat ogenblik nodig hadden (en een beetje drank doet ook wel wonderen).

En dan opeens “rinkelende telefoons”, massa’s Whatsapp en Messenger berichten dat Franky en Peggy ook uit koers waren. De eerste mededelingen klonken ernstig en onze eerste bezorgdheid ging uit naar Peggy en Franky die ook van de baan gegaan waren. Ook zij maakten een flinke klapper, gelukkig eveneens zonder al teveel lichamelijke schade…

Van dan af konden we ons feestje inzetten. Na het kampioenschap “Criterium 2018” mochten we een tweede titel op onze naam schrijven en dit in een bijzonder sterk M MOOOD-Cup kampioenschap !

Bedankt Lommers Racing Familie voor jullie ondersteuning, toewijding en tomeloze inzet want... zonder jullie geen rally! Love you all !!!!!!!!!!!!!!!

De wedstrijd zelf werd gewonnen door Mats Vandenbrande en Eddy Smeets die er net als afgelopen jaar een one-man-show van maakten. Proficiat alvast. Wat ons ook een enorm plezier deed was de tweede plaats van Frank Werner en Ceuppens Tom bij hun wederoptreden in het kampioenschap even als de derde plaats van het duo Wouter Lievens en Allemeersch Bert.

Bedankt alle deelnemers van de M Moood Cup 2023 voor de mooie strijd maar vooral de leuke momenten samen. Bedankt sponsor Moood Business in Lighting voor dit kampioenschap. Bedankt organisatoren, baanposten om alles feilloos te laten verlopen het afgelopen jaar. En bedankt fotografen en videographers voor de prachtige beelden van de wedstrijden!