Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Lommel SK wint met 6-1 van SL16 Standard

Lommel SK speelde vanavond haar laatste wedstrijd van dit seizoen in eigen huis tegen SL16 Standard. Na 90 minuten stond er 6-1 op het scorebord, de stand die al bijna bereikt was bij de rust, toen was het 5-1.

Het eerste schot op goal kwam van Lommel via Fatah in de 2de minuut, maar direct daarna scoorde Calut aan de overkant de 0-1! En amper één minuutje later stond het al 1-1 dankzij een goal van Caue.  Weer een minuut later zagen we een gevaarlijk schot van Ghalidi, maar gered door De Busser. Dan bleef het een 10-tal minuten leuk op en af gaan, tot in de 14de minuut Metinho de 2-1 tegen de netten knalde. Een tweetal minuten later ook weer een gevaarlijk schot, opnieuw van Ghalidi, weer gered door De Busser in hoekschop. In de 20ste minuut werd het dan 3-1, na een goeie actie en ditto voorzet van Caue en een intikker van Talvitie. Weer twee minuten later kreeg Lommel dan ook nog een (licht gefloten) penalty, getrapt door Fatah, maar gestopt door Mago, en dus bleef het 3-1. Maar het was maar uitstel, want diezelfde Fatah scoorde enkele minuten later dan toch de 4-1, nadat hij handig door de buitenspelval was geglipt. En nog géén minuut later scoorde Fatah alweer: 5-1! In de 33ste minuut zagen we nog een (eerder zwak) schot van Talvitie. Tot aan de rust gebeurde er verder weinig, maar bleef het wel aangenaam om kijken, rusten dus met 5-1.

De tweede helft startte iets minder spectaculair met in de 49ste minuut een zwak schot van Simicic op De Busser. Er bleef bitter weinig gebeuren… tot in de 79ste minuut eindelijk een eerste schot op goal van Lommel SK via Martinez, maar zijn schot ging voorlangs. En zo ging het eerder gezapig verder tot het eindsignaal, met bitter weinig om op te schrijven… Tot in de allerlaatste minuut dan toch, toen Caue er 6-1 van maakte.

Besluit: na een spectaculaire eerste helft, was de tweede van een véél minder allooi. Maar niet getreurd, de supporters hebben zich kunnen opwarmen aan 6 Lommelse goals. En nu is het uitkijken naar een nieuw seizoen, met méér ploegen in 1B, en hopelijk een stabieler Lommel SK dat bovenaan kan meedraaien.