Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Lommel SK verliest van Dender met 2-1

Lommel SK trok vanavond naar Dender voor een wedstrijd die er eigenlijk niet echt toe deed, en het verloor met 2-1.

In de aanvangsfase gebeurde er bijzonder weinig, maar na 14 minuten kreeg Lommel dan pas een kans via Caue, en zijn schot ging makkelijk binnen, 0-1. Enkele minuten later werd de wedstrijd  even stil gelegd omwille van vuurpijlen op het plein. Na de hervatting was het vooral de thuisploeg die aandrong. Op het half uur kopte Houdret bijna de gelijkmaker tegen de netten, maar Debusser redde! Even voor het einde claimde de thuisploeg nog een penalty wegens vermeend handsspel, maar de scheids kende deze (terecht) niet toe. Rusten met een 0-1 dus.

De tweede helft begon erg matig, tot in de 58ste minuut M’Barki de gelijkmaker in trapte. Verder gebeurde er bijzonder weinig, tot de 78ste minuut Lemoine met een rode kaart van het veld moest. Op de vrijschop die daar op volgde moest Debusser zich nog eens tonen. De thuisploeg bleef aandringen en in de 88ste minuut maakte Atteri de 2-1.

Besluit: in de eerste helft kwam Lommel SK nog redelijk voor de dag, maar in de tweede was de thuisploeg de baas, met een terechte 2-1 als resultaat.