Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Lommel SK speelt 1-1 gelijk in laatste oefenwedstrijd

Foto Jan Buyens

Lommel SK speelde vanmiddag haar laatste oefenwedstrijd tegen Eindhoven FC, haalde daarbij een gelijkspel (1-1) uit de brand.

Het eerste schot op goal kwam van de bezoekers in de achtste minuut, maar té zwak om De Busser te verontrusten. Het eerste gevaar van Lommel kwam er pas in de 18deminuut, maar het bleek buitenspel te zijn.  Op het half uur opnieuw een kans voor Lommel, maar Schoofs stond buitenspel. In de 35ste minuut een hard schot van Granell, door de bezoekende keeper maar net in hoekschop geweerd. Even later ook nog een goed schot van Vancsa, maar op een verdediger. Vlak voor affluiten van de eerste helft nog een terugkoppen van Vetokele en een hard schot van De Grand, maar… naast. En zo eindigde een tegenvallende eerste helft op 0-0.

In de 50ste minuut scoorde Eindhoven via Seedorf de 0-1, en amper een minuutje later stond het zelfs bijna 0-2, maar het schot ging over. En in de 55ste minuut was het wéér bijna prijs voor de bezoekers… Even later dan toch ook een goeie poging van Lommel met een hard schot pal op de keeper van Talvitie. In de 75steminuut eindelijk dan een échte doelpoging van de thuisploeg, en… deze ging er wel in: 1-1 dankzij een doelpunt van Vancsa.

En zo eindigde deze wedstrijd op een billijk gelijkspel, na een teleurstellende wedstrijd. En nu op naar de competitie, met een uitwedstrijd in Oostende volgend weekend. Maar de trainer zal na deze match toch nog wat moeten puzzelen...