Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Lommel Leeft maakt programma zomer '23 bekend

Lommel Leeft maakt programma zomer '23 bekend
The Starlings (foto Stad Lommel)

Het belooft wederom een geweldige zomer te worden in Lommel... Het programma van Lommel Leeft oogt dan ook weer fantastisch. Naar ondertussen jaarlijkse traditie wordt er afgetrapt met de Nieuwe Harmonie in het Astridpark op vrijdag 23 juni.

Daarna is het al even traditioneel aan 'School's out' op woensdag 28 juni, met op deze editie optredens van lokale talenten waaronder Re-Infected en daarna optredens van Olivia, Dikke, Frenna en Gestapo Knallmuzik.

Op 6 juli kan je in het Burgemeesterspark terecht voor het Wereldfeest met in de namiddag picknick, en 's avonds optredens van Stoomboot en Yevgueni. Vrijdag 14 juli strijkt 'Vlaanderen Muziekland' neer op het Hertog Janplein in een presentatie van Katja Retsin. Afgesloten wordt er met een optreden van de Starlings.

Verder kan je ook nog terecht voor terrasdonderdagen op 20 juli en 10 augustus, is er ook weer het Adventure parcours, de 'Zomervertellingen' met Steven Goegebeur (26/7), de Veloconcerten (30/7), en véél meer. Lees er alles over op de website van Lommel Leeft! En op zondag 27 augustus wordt er afgesloten met een nieuwe editie van 'Bal Final'.

Lommel Leeft